Zircon

De Zircon Corporation is een Amerikaans bedrijf met het hoofdkwartier in Sillicon Valley, opgericht en actief in Noord-Californië sinds 1975. Zircon Corporation ontwerpt, maakt en verkoopt wereldwijd de meest verkochte balkzoekers, metaaldetectors en elektrascanners.Met een divers team van ingenieurs die alles doen, van industrieel ontwerp tot het ontwerpen van op maat gemaakte chips, zijn ze gefocust op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke tools die alledaagse problemen oplossen.

Als leider in de industrie sinds 1980 introduceerde Zircon gepatenteerde technologieën, zoals Over-the-Stud Indicatie, DeepScan® Mode, WireWarning® Detectie, CenterVision® Technologie, ACT™ Auto Corrigerende Technologie. Zircon gereedschap voelt als een verlengstuk van je hand. Iedere bocht en hoek, van de batterijlade tot de aan/uit-knop, zijn gemaakt om de ideale ergonomische grip, kijkhoek en draaipunten te verkrijgen.

De innovatieve lijn van hoogwaardig en duurzaam Zircon gereedschap zoals de LeakALert, Studscanner, Multiscanner en de MetalliScanner zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor zowel doe-het-zelvers als professionals.