Power Quality meetapparatuur en trainingen

Havé-Digitap staat al geruime tijd garant voor de juiste meetoplossingen bij Power Quality vraagstukken. Of het nu gaat over het meten van het opgenomen vermogen, een uitgebreide analyse van de netspanningskwaliteit of het in kaart brengen van netvervuiling; voor elke meting bieden we de juiste Power Quality tools.

Binnen de energiewereld hebben wij ook een belangrijke naam hoog te houden als het gaat over test- en meetapparatuur. Met het assortiment van Fluke, Kyoritsu en Sonel bieden we passende oplossingen in de vorm van EN50160 netanalyzers maar ook met uitgebreide Transiënt recorders. Tevens kunnen we meetapparatuur aanbieden die meet volgens de hoogste Power Quality standaard, de IEC-61000-4-30.

Een greep uit de meetmogelijkheden die we bieden:

  • (NEN-)EN50160 Netspanningskwaliteitsanalyse
  • Vermogensanalyse (kW, kVA, kVAr, Cos, PF, kWh, etc.)
  • True RMS spanning en stroomregistratie
  • Harmonische analyse
  • Transiënt en Event registratie
  • Stationaire continue registratie

Advies en Training

Door middel van een klant- en productgerichte aanpak kunnen wij u een op maat gesneden advies geven. Om de gebruiker verder wegwijs te maken bij de bediening van de Power Quality meetapparatuur of software en de analyse van meetresultaten, organiseren wij Gebruikerstrainingen Power Quality. Daarnaast organiseren wij regelmatig Power Quality seminars waarin wij dit onderwerp wat algemener benaderen. Kijk bij Trainingen voor een actueel overzicht of bel ons op +31 (0)184 642 343.

Indien gewenst kunnen we externe of incompany trainingen verzorgen, die zijn afgestemd op de omgeving en de toepassing van de gebruiker. Deze trainingen kunnen bestaan uit een producttraining, praktijktheorische training en normtraining. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze productspecialisten, bel: +31 (0)184 642 343.

Meer informatie over onze Power Quality meetapparatuur vindt u bij Power Quality Tools.