Laserliner

Laserliner is een handelsmerk van de UMAREX-groep.

Laserliner heeft een omvangrijk assortiment rotatielasers, kruis- en lijnlasers, vocht- en bouwinspectie, afstandsmeters, elektronische lokalisatietoestellen, waterpassen en hoekmeters.

De Umarex producten met het Laserliner–merk zijn al jaren bij professionele en semi-professionele bouwers een begrip, wanneer het gaat om innovatieve meet-techniek. Met haar oranjekleurige handelsmerk loopt Laserliner in Europa al jarenlang voorop in de sector Lasertechniek. De apparatuur profileert zich voortdurend door talrijke technische vernieuwingen:

Automatische rotatielasers met Anti-Drift-System (ADS), intelligente accessoires met Radiofrequentie-technologie (RFT) zoals bij de laserontvangers, en de ontvangers met Spotlite-markering. En daarnaast wordt de apparatuur voortdurend op details verbeterd, om het werk, op de bouwplaats of thuis, eenvoudiger en comfortabeler te maken.

Bij de productontwikkeling komt de kwaliteit van het ontwerp altijd op de eerste plaats. De lasers worden in Duitsland geproduceerd en worden opto-electronisch afgeregeld, om het hoogste niveau van nauwkeurigheid te kunnen garanderen.