Kyoritsu

Per 1 januari 2009 is Havé-Digitap BV de Nederlandse importeur voor Kyoritsu test- en meetinstrumenten en sinds 1 februari 2019 Authorized Exclusive Distributor.

In 1940 is het Japanse Kyoritsu opgericht als "Kyoritsu Electronic Research Institute". In 1950 werd de naam veranderd naar "Kyoritsu Electrical Instruments Works, Ltd". In 1987 werd door Kyoritsu het dochterbedrijf "Kew Ltd" opgericht. Kyoritsu biedt u een uitgebreid assortiment test- en meetinstrumenten en bijbehorende accessoires voor toepassing in de elektrotechniek of industriële sector.

Monteurs en installateurs kunnen gebruik maken van compacte stroomtangen, waterdichte elektrische testers en True RMS multimeters. Ook moderne isolatieweerstandmeters met verschillende testspanningen en een installatietester met een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor de inspecteurs zijn beschikbaar.

Tevens biedt Kyoritsu u technische ondersteuning en advies daar waar u dat nodig heeft. Dit Japanse merk ontwikkelt hoogwaardige elektrotechnische instrumenten en gaat voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Klik hier om de catalogus van Kyoritsu te downloaden.