Fluke

Fluke levert een compleet pakket test- en meetapparatuur voor service, onderhoud en installatie in de elektro(tech)nische, (petro)chemische en de procesindustrie. Fluke is een zeer innovatief bedrijf wat niet stil staat en aan hun productenpakket zonodig nieuwe producten toevoegt waar de markt om vraagt. Hierdoor hebben zij zich een stevige positie als wereldleider verworven.

De producten zijn robuust, betrouwbaar, nauwkeurig en veilig in het gebruik. Daarnaast biedt Fluke een uitgebreid dienstenpakket aan op het gebied van kalibratie en reparatie.

Download hier de Fluke Industrial catalogus.

Fluke is een Amerikaans elektronicabedrijf, in 1948 opgericht door John Fluke Sr. Het hoofdkantoor is gevestigd in Everett, in de Verenigde Staten. Fluke levert in meer dan 100 landen test- en meetapparatuur. Ontwikkeling en productie vinden zowel in de Verenigde Staten als in Europa plaats. Een wereldwijde serviceorganisatie ondersteunt de verkoop.

In 1993 heeft Fluke Corporation - na enige jaren met Philips te hebben samengewerkt - wereldwijd alle test- en meetactiviteiten van Philips overgenomen. Fluke Nederland is sindsdien gevestigd in Son, bij Eindhoven. Bij Fluke werken wereldwijd zo'n 2700 mensen.

De productiebedrijven van Fluke Corporation en de verkoop- en service-organisatie van Fluke Nederland B.V. zijn ISO 9000 gecertificeerd.